En eskimo i stiletter


  Jeg er så heldig, at have kontakt til nogle af de mest fantastiske mennesker i verden.
Blandt andet kan jeg prale af at kende en skøn og innovativ pige i Nuuk, Grønland, som har iværksat sin egen blog om skønhed og mode for quinder "up-there".
Lidt af en udfordring, javist, men lad os droppe janteloven og konstatere, at det hun er knaldhamrende god til at løfte opgaven.
Som frøken eskimo indledningsvist skriver på sin blog, så kan det være svært at nurse sit mode-gen, når man er bosat i en lille by i det arktiske.
Citat: "Der er der flere grunde dertil - klimaet for det første... Snestorm, frostgrader og dunjakker hænger ikke altid sammen med høje stiletter og en let kjole.... Befolkningen er ikke så stor, det gør at der ofte tales nemt og ikke pænt om hinanden og specielt hvis man skiller sig for meget ud, har det for godt eller hvad man ellers kan finde på at snakke om..."

Alligevel formår hun selv at kombinere sit flair for den umiddelbare mode med stilfuld elegance, lokalt design med sydens kendte modehuse, den praktiske beklædning med det elegante look.
Hendes blog emmer af den menneskelige lune, som man sjældent finde andre steder end det koldeste nord.....og den er bestemt et besøg værd!

http://www.en-eskimo-i-stiletter.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar