Innovativt dansk design: Nabby babyalarm til iphone og ipad

Det er sin sag at finde den helt rigtige babyalarm i den stadigt voksende jungle af skrattende elektronik, lavprisprodukter med for højt strålingsniveau, signalforstyrrede tilbudsvarer og kilometer lange brugsforvirringer på kinesisk.

Nu har en helt ny alarm set dagens lys, nemlig Nabby Babyalarm.
Nabby Babyalarm er et dansk produkt udviklet i tæt samarbejde med forældre specifikt fremstillet til iphone/ipad og android.

Designmæssigt slår den alle konkurrenter af banen. Ikke noget med store mursten og lange antenner hér, men et sirligt hvidt og meget stilfuldt design. Lille, let og elegant.

De tekniske data er bestemt også i topklasse.
Rækkevidde er 340 meter i fugleflugt.
Gennemsnitsstråling ved standby er kun 0,08mW, hvilket pt er den nye laveste verdensrekord.
Signalforstyrrelser er nu en saga blot. Nabby sørger selv for at skifte kanal, så man ikke længere er tvangsindlagt til naboernes småskænderier eller genboens gurglen hals.
Nabby kan holde strømmen 3 gange så lang tid end de fleste andre babyalarmer, og kan således klare 70 timer på blot én opladning. Strømniveauet kan hele tiden følges på den tilhørende app. Denne app sørger også for at sende en reminder i god tid, så man kan nå at genoplade.

Når nu vi er ved app´en, så eliminerer den fuldstændig brugen af forvirrende manualer.
Nabby er udstyret med én knap!! Tænd den...hent app´en...også er man allerede i gang.
Nabby app´en indeholder nemlig alle de vigtigste features fra starten, men der er mulighed for at hente flere tilbygningsmoduler, så appén kan skræddersyes til den enkeltes behov. Man kan f.eks. købe rumtemperaturmåler, søvntæller eller lyttefunktion.
Da alle børn jo unægteligt er forskellige og bestemt ikke græder med samme styrke, kan lydfølsomheden i Nabby indstilles særskilt.

For mere information: http://www.nabby.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar