Navlepilleri

Mindstemusen har gjort endnu en stor opdagelse: sin egen navle (og navler generelt).
Hvert andet minut hiver og slider han i tøjet, for at komme ind til sin navle. Hvilket stort set umuliggøres af den infame body-stocking, som mor hér har insisteret på.
Øv også.
Meeen så er det jo godt, at den nyfundne interesse for navlepilleri også gerne inkluderer ANDRES navler. Med stor iver haler han op i vores trøjer og maser sin lille spidse pegefinger med den skarpe negl godt ind i maveflæsket. Sådan liiiiidt længere end halvvejs gennem vores kroppe. Han stopper faktisk først, når han møder modstand i form af rygrad...eller gulvbrædder (trolden lå på gulvet og kunne berette om neglemærker i parkettet bagefter).
Absolut ikke en særlig sjov leg for andre end musen. Flere gange måtte vi udholde det mest infame skrigeri, fordi vi nægtede at lægge krop til. På Decibel-skalaen ligger han lige lidt over Nazgul.
Ikke nok med at musens temperament får mursten til at slå revner, så har han også en stædighed som 10 forkælede æsler. Det vil sige, at han ikke giver op sådan bare lige fordi....næ nej, han kan være længe om at skrige sin frustration.
Sikke et spektakel.
Han var til gengæld "totalt nuttet" (ifølge den overbærende storebror), når han duttede sig selv på maven og smilede stort til os i håb om, at vi så ville gengælde tjenesten og kilde hans lille navle lidt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar